FAQ

Met de bestelbon op deze website.

Tegelijk met uw bestelling betaalt u voor 1e  maand € 12,95. Daarmee geeft u aan ons en uw bank toestemming voor de toekomstige automatische incasso van € 12,95 per maand.

Mollie Payment/Lungosoft B.V.

Discreet in een stevige blanco kartonnen envelop die door de brievenbus kan.

Gratis een reservevoorraad van 12 condooms kado

Nee, we zijn helemaal gespecialiseerd in het CondoomPlan. Daarom verkopen we ook geen erotische artikelen.

Serie onafhankelijke algemene artikelen over condooms. Boordevol nuttige informatie, tips, waarschuwingen, enz. Regelmatig actuele aanvulling.

Gratis. Als deelnemer aan het CondoomPlan heeft u nooit verzendkosten.

Na ontvangst van uw Bestelbon ontvangt u na plm. 2 werkdagen 24 condooms (12 als eerste zending en 12 als gratis Welkomstgeschenk). Betaling € 12,95 met Ideal.

Uw automatische maandelijkse zending ontvangt u voor altijd in de eerste week van de maand. Betaling € 12,95 met automatische incasso.

Nee hoor, we bezorgen voor dezelfde prijs door de gehele EU.

Originals Classic Natural. Dit anatomisch gevormde standaard condoom van Durex sluit prettig aan door zijn pasvorm. Het condoom zorgt voor extra gevoel en comfort. Vanwege de pasvorm is het condoom gemakkelijk om te doen en sluit het extra goed aan. Het condoom is voorzien van extra glijmiddel op siliconenbasis, wat niet uitdroogt in tegenstelling tot glijmiddel op waterbasis. Durex Originals Classic Natural is ontworpen voor ultiem genot en is glad en transparant met een perfecte pasvorm. Het condoom is geschikt voor de vaginale, orale en anale seks. Nominale breedte van 56 mm.

Nergens! U kunt kosteloos een maand overslaan of per direct stoppen. Simpel met 1 klik op de sitepagina Mijn CondoomPlan.

Even een mailtje via de pagina contact
naar de klantenservice, zelfde dag antwoord!